Foto op Plexiglas

U kunt bij Schilderijen.be ook een hele gave foto’s op plexiglas bestellen. Online maakt u altijd uw eigen uitsnede van uw eigen foto via een speciale editor. Wij printen museum kwaliteit waardoor u echte kwaliteit zult zien in uw plexiglas print. Een plexiglas is een favoriete wanddecoratie onder de mensen die een strakke wanddecoratie aan de muur willen. Vergelijkbaar met foto’s op aluminium.

 

Wij leveren op dit moment Plexiglas wit, Plexiglas transparant en Plexiglas deluxe. Bij een witte plexiglas wordt de afdruk afgewerkt met een witte laag waardoor witte kleuren super intact blijven. Wij printen dus rechtstreeks op de materialen. Kiest u voor een plexiglas met transparante achtergrond, dan moet u er rekening mee houden dat wit niet wordt mee geprint en niet of minder goed zichtbaar zal zijn in uw afdruk. Het is dan ook verstandig om de foto aan een witte of lichte muur te hangen. De plexiglas krijgt wel heel veel diepte en glans. De deluxe versie is een combinatie van plexiglas en dibond. Hierdoor ontstaat er een echt diepte effect en het geheel heeft een super luxe uitstraling. De print zelf zit bij deluxe tussen de 2 materialen in.

 

U kunt kiezen uit meerdere diktes. Plexiglas wit kan op 4 mm en 6 mm, plexiglas transparant op 6 mm en deluxe kan ook op 6 mm. Tijdens bestellen kunt u kiezen uit diverse ophangsystemen. Een veel gekozen ophangsysteem is een blinde montage waarbij de print extra strak tegen de wand kan worden bevestigd. Kortom, het product dat u ontvangt van Schilderijen.be kan kant & klaar aan de muur. Geen extra acties nodig. Een gave Eye Catcher in elke woonkamer.

 

Netzo als bij alle wanddecoraties wordt een plexiglas afdruk vaak besteld met speciale gelegenheden zoals Sinterklaas, Kerst, Moederdag, Vaderdag of een verjaardag. Vaak hebben we rond deze tijd ook leuke kortingsacties. Net als bij alle andere fotoproducten, kunt u tijdens bestellen kiezen voor sepia en zwart-wit. Maar onze dtp-studio maakt ook hele speciale effecten zoals popart, collage, kleuraccent, mozaïek etc.. U krijgt een voorbeeldje voordat wij starten met afdrukken. U bent dus verzekerd van een prachtig eindresultaat. Onze fotoproducten zijn door diverse onafhankelijke testbureaus gekozen tot Beste koop in Nederland. Hier zijn wij erg trots op en daarom leveren wij extra veel service indien er vragen zijn.

 

 

FORMATEN EN PRIJZEN

30 x 20cm26,-30 x 30cm29,-40 x 20cm28,-
40 x 40cm38,-50 x 30cm36,-50 x 50cm48,-
60 x 40cm58,-60 x 60cm72,-80 x 40cm67,-
80 x 60cm86,-80 x 80cm102,-100 x 70cm110,-
100 x 100cm151,-150 x 100cm219,-150 x 150cm281,-
 • Extra’s
 • Speciale effecten
 • Op 4 of 6 mm dikte
 • Witte of transperante
 • achtergrond
 • Delux (combi alu +
 • plexiglas)

Daarom een foto op plexiglas bij Schilderijen.be:

 • Top kwaliteit
 • Diepe heldere kleuren
 • Binnen 3 - 5 in huis
 • 100 % tevredenheidsgarantie
 • Snel en eenvoudig bestellen
 • Fine art printtechniek

Schilderijen.be heeft in 2009 een speciale printer aangeschaft voor het printen op plaat materiaal. Al het plaatwerk wordt geprint op maar liefst 1728 DPI. Uniek in Nederland. Steeds vaker geven consumenten de voorkeur aan de printen van een eigen foto. Hier zit natuurlijk ook veel emotie in en iedereen heeft wel een leuke foto van een bepaalde herinnering zoals een vakantie of bruiloft. Daarnaast wij leveren in Nederland jaarlijks duizenden olieverf schilderijen. Alle leuke producten voor aan de muur of in de woonkamer willen wij leveren. Bijvoorbeeld het populaire foto op canvas. U loopt geen enkel risico want Schilderijen.be is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel organisatie. Niet tevreden = geld retour. Ook kunt u bij ons kiezen voor achteraf betalen en hebben wij vele positieve reviews.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice via info@schilderijen.be Twijfelt u aan de kwaliteit van uw foto, dan kunt u deze deze ook doorsturen naar de klantenservice. Binnen 4 uur ontvangt u een voorbeeldje en kwaliteitscheck van uw foto. U bent daardoor verzekerd van een mooi eindproduct.

 

Wilt u grote aantallen foto’s op plexiglas bestellen? Dat kan ook! Vraag dan een offerte aan via info@schilderijen.be U krijgt binnen 4 uur een passend offerte. Offertes gaan vanaf 10 producten of meer. Wij staan ook altijd open voor speciale kortingsacties of andere zakelijke samenwerkingsvormen.

SPECIALE EFFECTEN

Onze dtp-studio kan hele gave speciale effecten maken. Een popart in de stijl van Andy Warhol. Hoe gaaf is dat! Het aantal vlakken is gratis. Per gezicht betaalt u 30 Euro. Een populair effect is een collage (20 Euro) waarbij u tussen de 4 en 16 foto's upload. U krijgt net als bij alle andere effecten eerst een voorbeeldje per e-mail. Een kleuraccent (15 Euro) geeft u de mogelijkheid om binnen een zwart-wit of sepia effect een bepaalde accent in de originele kleur te laten. Echt leuk. Een mozaïek (20 Euro) is een verzameling van minimaal 1000 foto's. Met speciale software maken wij deze mozaïek. Alle effecten zien er super gaaf uit op een foto op plexiglas.

 

De levertijd is iets langer dan normaal. De studio moet immers eerst een design maken. Na goedkeuring van uw ontwerp is de levertijd ongeveer 3 - 5 werkdagen. Wilt u uw canvas doek met spoed, neem dan even contact op met de klantenservice. U zult het eindresultaat fantastisch vinden. Niet goed = geld terug!

Bestellen
 • Stap 1

  Kies uw product
 • Stap 2

  Opmaak
 • Stap 3

  Winkelwagen
 • Stap 4

  Afrekenen

Bestel hier in 4 stappen uw foto op plexiglas.

Wilt u meerdere verschillende producten bestellen, dan kunt u dit proces gewoon herhalen.
U kunt kiezen uit plexiglas helder, wit en deluxe. Voor informatie en vragen 0031(0)50-7503981.

Schilderijen.be controleert na het uploaden handmatig nogmaals de kwaliteit van uw foto. Mochten er problemen zijn, dan nemen wij direct contact met u op.
Heeft u zelf vragen? Dan kunt u ons telefonsch bereiken op 0031(0)50-7503981 of e-mailen op info@schilderijen.be